Hallo Ruiz! Welkom in Londen

Samengeknepen billen voor FC Twente-fans. Bryan Ruiz is gezien in de hoofdstad van Engeland. Door een heuse Twente-watcher, een journaliste van de Twentsche Courant Tubantia. Dachten we een aantal weken geleden nog dat de Costa Ricaan zich met zijn dramatische optreden thuis tegen Benfica vakkundig uit de hoofden van de Spurs-bazen had gespeeld (en op datzelfde moment Twente misschien wel naar de titel), nu ziet het er volgens de welingevoerde bron naar uit dat een andere club uit Londen aan de lange lokken van Bryan staat te trekken.

We hebben het over Fulham, daar waar Martin Jol nu de scepter zwaait. Fulham draaide vorig jaar een topseizoen, maar dit jaar gaat het nog niet best. Niemand van Jol’s mannen weet namelijk het net te vinden. In een duelletje of tien (voorbereiding meegeteld), scoorde de ploeg welgeteld één goal. Dus de interesse voor Ruiz is een ouderwets inkoppertje. Nu is de vraag; wil de aanvaller zelf ook? En heeft een Feyenoord-watcher Fer al in Enschede gezien? Fijn, laat het transfergeweld maar losbarsten!

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >