Theo Janssen is een vieze man

Hij is een echte man. Maar ook een volksjongen. En wat blijkt? Hij is ook een coureur. Een wegpiraat. Een linkmichel. Theo Janssen is het allemaal. Hij is eigenlijk alles waar ze bij FC Twente geen raad mee wisten, zo laat de middenvelder fijntjes weten in TC/Tubantia.

Terwijl Theo nog een peukie opsteekt, legt hij aan de vooranvond van de topper Ajax – FC Twente nog even fijntjes uit waarom het tijd was om de provincieclub te verruilen voor de hoofdstedelijke ‘grootmacht’ Ajax, waar Janssen veel beter tot zijn recht komt: ,,Ik heb drie fantastische jaren bij Twente gehad, maar het was tijd om te gaan. Iedereen weet wel een beetje waarom ik weg ben gegaan. Er waren wat irritaties hier en daar. Ik kon mezelf daardoor niet altijd meer motiveren. De club FC Twente houdt van keurige jongens die op de snelweg netjes op de rechterbaan rijden en daar ook blijven. Ik ben iemand die er aan de linkerkant nog weleens voorbij wil schieten. Dat vonden ze niet prettig. Bij Ajax hebben ze daar geen problemen mee, ik heb het gevoel dat ze het minder belangrijk vinden.” Klopt Theo. Wat je daar zegt is helemaal waar. Rake woorden. Bij Ajax hebben de supporters wel iets anders aan hun hoofd dan een bierdrinkend, rokend excuus voor een nummer tien.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >