Geef ons een doellijncamera!

Het gaat een keer gebeuren. De finale van een EK of WK. Bal stuit net achter de doellijn en komt door het effect van de lat weer terug het veld in. Geen goal toegekend. Foutje bedankt. Dan wordt het oorlog. Stel dat het Oranje overkomt? Waarom is de discussie na die blunder bij Engeland versus Duitsland vorig jaar doodgebloed? Geef ons die camera, voordat er echte ongelukken gebeuren.

Het klopt. Het is al eens eerder fout gegaan in een finale. Toen die bal op de lijn van Engeland (weer tegen Duitsland) in de WK-eindstrijd van ’66 wel werd geteld. Maar goed, dat is lang geleden. De tijd van zwartwit tv. Dat zou uren gekost hebben om die herhaling terug te vinden. Nu kunnen we het binnen een paar seconden. Iedereen sprak er vorig jaar schande van na die misser rondom de goal van Lampard. Het deed er natuurlijk niet echt toe, omdat Engeland zo zwak was. Na dat WK was het even stil en vervolgens lieten die Zwitserse dictator Blatter en Platini weten dat het allemaal niet nodig was. Wat een kul zeg. Volgend jaar weer zo’n zinloze discussie als Oranje een zuivere goal maakt tegen Spanje die niet wordt toegekend? Liever niet. Tenzij het andersom gebeurt, dan wachten we nog even met zo’n compleet logische maatregel

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >