Van der Wiel ook in clip figurant

Tijd voor een muziekrecensie! ,,Maar dit is toch een voetbalsite?”, zegt u. Klopt, maar in de clip van een nogal gay-achtig danceliedje – compleet met van die vervormde stemmen, je moet er van houden… – speelt onze eigen Oranje-back Gregory van der Wiel mee. Wel als figurant, een beetje zoals nu bij Ajax dus.

Niet dat Van der Wiel extreem slecht bezig is op het voetbalveld, maar hij heeft de WK-belofte nog nooit helemaal kunnen inlossen. Zo had hij dinsdagavond Ronaldo gewoon moeten vloeren, zoals een echte verdediger dat doet. Niets meer aan te veranderen, terug naar de muziek. Gregory is te zien in het liedje ‘Dancing’. Uw Spreekverbod-redactie heeft de moeite genomen om die video eens volledig te bekijken. Met geluid aan viel dat niet mee. Smaken verschillen… Vreemd is dat iedereen in die clip aan het dansen is, behalve Van der Wiel. Die staart alleen naar ons (zie 1.55) en heeft zijn handen voor zijn ogen (zo rond 2.36 en 2.45). Gaap. Bij zijn vorige optreden had hij nog de hoofdrol. Het tekent een beetje de loopbaan van de talentvolle Ajacied. Volgende keer maar weer wat meer zendtijd eisen? Je bent wel de beste back van Nederland! En dat met concurrenten als Pieters. Netjes. Oke, wij zijn dansen. Laterrr.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >