Voetbalvrouw zat aan piemel van Berlusconi

Het is vrijdagavond, dus wat geeft het. Spreekverbod Boulevard Newz in da house! Bent u er klaar voor? Het liefje van relspits Mario Balotelli (Manchester City) was volgens bronnen aanwezig op de befaamde ’bunga bunga’ feestjes van de Italiaanse dictator premier en geldverslinder Silvio Berlusconi.

Wij roddelen vrolijk verder. Want het moet voor mevrouw Raffaella Fico een behoorlijke overgang zijn van het waarschijnlijk extreem kleine pikkie van Berlusconi naar die reusachtige negerpiemel van Balotelli. Ja voetbalfans, soms moet je gewoon even lekker plastisch ter zake komen. Aangezien u waarschijnlijk man bent, ook even over Fico zelf. Heerlijke naam trouwens, Fico. Dat klinkt als een konijnensnel tussendoortje. Zij probeerde eerder haar maagdelijkheid (gelooft u dat ze dat nog was?) te verkopen aan de hoogste bieder. Wij van Spreekverbod Boulevard Shownieuws Newz Dinges Whatever zeggen, kijkt u naar de foto’s en oordeel zelf. Oke, de kroeg roept en mogelijk zelfs een rappe Fico, als we onze kaarten slim spelen. Ciao en proost!

Laatste berichten

‘Schalk kan slagen bij PSV’

Een bulderend hoongelach klonk vanmiddag toen duidelijk werd dat PSV daadwerkelijk geïnteresseerd is in Alex Schalk. Wat moest PSV immers met een reserve van NAC, die al weken niet eens...
Lees verder >

Prachtig eerbetoon voor Simon Kistemaker

Terwijl de hele wereld zich opmaakte voor de laatste groet aan Nelson Mandela, brachten de échte fans van De Graafschap maandagavond een eerbetoon aan misschien wel de grootste legende uit...
Lees verder >

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >