Voetbalvrouw zat aan piemel van Berlusconi

Het is vrijdagavond, dus wat geeft het. Spreekverbod Boulevard Newz in da house! Bent u er klaar voor? Het liefje van relspits Mario Balotelli (Manchester City) was volgens bronnen aanwezig op de befaamde ‘bunga bunga’ feestjes van de Italiaanse dictator premier en geldverslinder Silvio Berlusconi.

Wij roddelen vrolijk verder. Want het moet voor mevrouw Raffaella Fico een behoorlijke overgang zijn van het waarschijnlijk extreem kleine pikkie van Berlusconi naar die reusachtige negerpiemel van Balotelli. Ja voetbalfans, soms moet je gewoon even lekker plastisch ter zake komen. Aangezien u waarschijnlijk man bent, ook even over Fico zelf. Heerlijke naam trouwens, Fico. Dat klinkt als een konijnensnel tussendoortje. Zij probeerde eerder haar maagdelijkheid (gelooft u dat ze dat nog was?) te verkopen aan de hoogste bieder. Wij van Spreekverbod Boulevard Shownieuws Newz Dinges Whatever zeggen, kijkt u naar de foto’s en oordeel zelf. Oke, de kroeg roept en mogelijk zelfs een rappe Fico, als we onze kaarten slim spelen. Ciao en proost!

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >