Sneeuwpret met Gertjan Verbeek

De Cruijff Bode volgde succestrainer Gertjan Verbeek op zijn skivakantie. Het is een verbluffend verhaal. Over hoe de coach eigenhandig een spar omzaagde, die even later als kerstboom werd neergezet. Over chocolademelk met slagroom. En over een oefenmeester die geen skileraar nodig heeft.

Zelfs als er in Zwitserland geen sneeuw was geweest, dan had Gertjan het wel even opgelost. Zonnebril op, sneeuwmachine kopen en zelf de berg op, alles wit maken. Zo is Verbeek. Die regelt alles. Ze hadden hem in Winterberg goed kunnen gebruiken, op die grasgroene pistes daar. Ook een leuk detail uit het Telegraaf-verhaal; Gertjan speelt voor kerstman voor de kinderen van zijn boezemvriend. Dat zie je toch direct voor je? Kind op schoot, wil een autotje. ,,Auto’s zijn slecht voor het milieu”, doceert onze bebaarde vriend. ,,Zou je niet gaan fietsen? Of beter; het krachthonk in. Dan word je later net zo sterk als de kerstman…” En als iemand als een malloot over de berg raast, dan grijpt de AZ-trainer in en haalt hij iedereen van de piste. Zo ruled Gertjan. Onze held.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >