johnguidetti

Guidetti versus Blind

Beetje appels met peren vergelijken, maar waarom ook niet? Bekijk Ajacied Daley Blind. Bekijk dan Feyenoorder John Guidetti. Zoek de verschillen. En daarbij hoef je niet eens de drie goals van de Zweed mee te tellen. Kijk gewoon naar de uitstraling, de inzet, de beleving. En zie daar in grote lijnen het wedstrijdbeeld van vanmiddag.

Altijd irritant, van die commentatoren die bij een afzwaaiende bal iets roepen in de trend van ‘illustratief voor de wedstrijd’. Blegh. Maar het moet even, voetbalfans. Het verschil in beleving bij Feyenoord en Ajax was vanmiddag pijnlijk groot. De Amsterdammers oogden slap. Vertonghen heeft de wil om te winnen (ook al blegh zin), maar straalt vooral ongeloof uit. Regelmatig staat hij met zijn armen te zwaaien. ,,Bied je dan aan”, schreeuwen zijn ledematen. Daley Blind sjokt als een luie donder over het veld. Vermeer weet het ook niet meer. En dan Guidetti, die heel de week zwaar ziek is geweest. Veertig graden koorts gehad en toch knallen. Puntje zuigen Blind!

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >