lasseschonenec

Held van het weekend: Lasse Schone!

Hier volgt een lofzang over Lasse Schone (NEC), een man die echt van voetbal houdt. Die het spel mooier vindt dat zijn eigen doelpuntenproductie. Bent u diehard Vitessefan, dan drukt u linksbovenaan de pagina op terug/vorige/dat pijltje. De rest van Nederland is het hopelijk met ons eens!

NEC won gisteren van ADO. De eerste goal was weergaloos. Met een op het oog simpele, maar in werkelijkheid ingewikkelde voetbeweging en bovendien zonder te kijken zette ploeggenoot Zeefuik zijn collega Schone vrij voor de keeper. Lasse schoot raak. Maar in plaats van de doorsnee voetbalweg te kiezen (juichend weglopen naar de cornervlag en op de naam achterop je shirt wijzen, uit je dak gaan bij een intikkertje, dat soort werk) draaide Schone direct om. Hij wees naar Zeefuik. Als dank. Ontroerend. Een voetballer die niet alleen aan zichzelf denkt, maar aan de man die alles voor hem deed. Eat that, Lodeiro (die zijn shirt uittrok nadat nota bene iemand anders scoorde…)! Voor de Vitessefans die doorgelezen hebben. U bent het hier ook mee eens toch? Weg met egoistisch gejuich, hup Schone!

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >