Jammer Cristiano

Cristiano Ronaldo spendeerde de uren voor de verkiezing van de Gouden Bal voor de spiegel. Zijn haar moest op de millimeter goed zitten. Want ze zouden wel een rechtstreekse Skype-verbinding met hem leggen, als-ie zou winnen. En die duizenden fotomakers voor zijn deur. Die mocht je ook niet teleurstellen.

En toen won Messi. Cristiano keek eerst een minuut of 25 met grote ogen naar het tv-scherm. Stond daar wel Messi? Met M, E, twee S’en en een I? Zodra doordrong dat het echt de Argentijn was die had gewonnen, werd de Portugees woest. Hij gooide zijn glas wijn met een zwiep van tafel, liep stampvoetend door zijn riante villa en begon te krijsen als een gemarteld varken met ADHD. Met tranen in de ogen keerde hij terug voor de tv, waar hij op dat moment zag hoe Johan Derksen de Loden Leeuw won. Cristiano stond nu echt te grienen. Dikke tranen. ,,Wil je een nieuwe Audi om je verdriet weg te nemen”, vroeg zijn vriendin, terwijl ze hem een schone luier omdeed. Ja dat wilde Cristiano. Volgend jaar beter jongen.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >