grensschwalbe

Aanstelgrens loser van de week

Voor de voetbalfans die het hilarische filmpje nog niet hebben gezien; hier de link! Grens Michele Scatoricha wordt in Belgie geraakt door een stukkie karton en gaat kermend naar de grond. En in plaats van toe te geven dat het een schwalbe was, kiest hij de Dries Mertens-weg. Gewoon stug volharden in je trieste zeikverhaal.

We kunnen hier allerlei grappen gaan maken, maar eigenlijk zijn de woorden van de zwaargewonde (ugh) grensrechter op zichzelf al lachwekkend genoeg. Dus komt-ie, de quote: ,,Ik dacht dat het een ijsblok was, was duizelig en dacht dat ik flauw zou vallen. Toen de verzorger mij kwam verzorgen, hoorde ik dat het om een stuk karton ging. Gelukkig hield ik er niets aan over. Eigenlijk is het niet om te lachen! Ik ben vader van twee kinderen en mijn dochter stuurde een sms omdat ze ongerust was.” Vooral het ‘Ik ben vader van twee kinderen’ is geweldig gekozen. Even dat extra GTST-randje er aan toevoegen. Italianen weten alles van drama’s. En schwalbes trouwens. Voortaan die grens met een stuk ijs bekogelen en hem dan influisteren dat het karton was. Dan komt alles goed. Loser…

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >