jonkervangaal

Andries Jonker heeft grootheidswaan

Bijna waren we hem vergeten, het schoothondje van Louis. De koffiehaler, ballendrager en de apporterende poedel van Van Gaal: Andries Jonker. Bleef lekker zitten bij Bayern München toen Louis een schop kreeg en presteerde het zelfs om als interim-coach het werk van zijn idool over te nemen in Beieren. Dat ben je een gluiperd, vinden wij. En wie dacht dat Andries inmiddels wel zou zijn uitgekotst door de club van Robben en consorten: nein! Jonker kan naar eigen zeggen voor twee jaar bijtekenen. 

Vooruit, het is als trainer van de A-junioren, want het tweede elftal dat hij nu traint gaat volgend seizoen naar clubicoon Mehmet Scholl. Het mooiste moet echter nog komen: in plaats van driftig kwispelend Ja te zeggen tegen Beckenbauer en Hoeness, moet Andries er ,,nog even over nadenken.” Meneer heeft namelijk ook andere opties in Duitsland.. Wij vallen bijna van onze stoel van het lachen. De man die Willem II hoogst persoonlijk de vernieling in hielp, als technisch directeur de trainer een trap gaf om vervolgens zelf als coach aan de slag te gaan, moet nadenken of hij wel wil blijven werken bij Bayern. Waar haalt deze man het grootheidswaan vandaan?

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >