alexpastoornec

,,Coach, mag ik ook wissel zijn?”

Zoals Evert ten Napel zou zeggen; ,,Die dekselse Alex Pastoor toch!” De coach van NEC had gisteren tijdens de bekerwedstrijd in het ijskoude Eindhoven een primeur. Zijn wissels hoefden niet op de bevroren bank plaats te nemen, maar bleven heerlijk binnen. In de kleedkamer. Televisie met livebeelden aan…

Kopje thee er bij. Beetje naar de camera zwaaien als die weer eens beelden uit de kleedkamer toonde. Terwijl hun collega’s buiten hun tenen er af vroren voor iets wat toch al vast stond: verlies. (Al deed NEC het goed, eerlijk is eerlijk). Op zich aardig bedacht van Pastoor. Stilzitten op een bank met -10 is niet handig voor de spiertjes. Maar je zou ook aan de fans kunnen denken. In de kou. En de wissels van PSV zaten wel als echte diehards op de bank, of liepen warm. Kijk zo kan het ook. Bovendien loopt de NEC-trainer risico’s, want als ik Schone (en wat was die gast weer goed) was, dan zou ik de volgende keer ook naar een plek buiten de basis solliciteren. En wat krijg je straks bij extreme hitte? Alle wisselspelers mogen gaan zwemmen?

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >