maddyhuntelaar

De eigenzinnige juf van Klaas-Jan Huntelaar

Klaas-Jan Huntelaar is zeldzaam in zijn soort. Onverstoorbaar in zijn weg naar de top. Niet te beïnvloeden door media of transferspeculaties, laat staan een gemiste kans. Klaas-Jan is de nuchtere goalgetter uit de Achterhoek, met of zonder miljoenen op de bank en talloze interlands achter zijn naam. Ook in de liefde is Klaas-Jan best uniek te noemen. De afgelopen weken kwamen voornamelijk blonde popjes voorbij. Mevrouw Huntelaar is bepaald niet blond en simpel. Ze doet eerder denken aan een combinatie van Beyoncé en de Duitse Nena. Eigenzinnig, excentriek. Deze dame luistert naar de naam Maddy Schoolderman.

Maddy en Klaas-Jan zijn al jaren samen. Het koppel leerde elkaar kennen in de periode bij de Graafschap, een tijd dus waarin spotlights nog nauwelijks op de aanvaller gericht waren. Ten tijden van zijn overstap naar Heerenveen ging het paar samenwonen, pas bij de transfer naar Madrid werd Maddy een echte voetbalvrouw. Tot dat moment had zij haar eigen baan, als juf op een school in Amsterdam. Maddy heeft inmiddels kleine Huntelaartjes op de wereld gezet. De familie Huntelaar woont bovendien sinds de transfer naar Schalke weer in de Achterhoek. Voor Maddy geen glamour of praal, maar gewoon een fijn gezin met een oprechte man. Hulde, daar kunnen veel voetballers een voorbeeld aan nemen.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >