tatumdageletdanielderidderjennifer

De oude fiets van Daniel de Ridder

Waar de meeste voetballers kiezen voor een aanhankelijk en ja-knikkend barbiepopje om hun kinderen te baren, heb je er een enkeling tussen zitten die liever wat meer tegengas wenst. Daniel de Ridder bijvoorbeeld. U weet wel, dat talent uit de Ajax-opleiding die voorbestemd leek voor de top, maar te vroeg koos voor het avontuur in het buitenland. Versleet een hele rits aan clubs, maar dat is slechts een fractie van het aantal vrouwen dat aasde op de van oorsprong Joodse vleugelaanvaller. Één van Neerlands brutaalste meiden, Tatum Dagelet, links op de foto, wist de voetbalhunk uiteindelijk vast te leggen.

De jongere lezers ons u zullen zich wellicht vertwijfeld afvragen wie in hemelsnaam die Tatum Dagelet is? Mevrouw was tot een jaar of vier geleden regelmatig op televisie te zien met zogenaamd spraakmakende interviews. Met een beetje fantasie zou u haar als voorganger van Yolanthe kunnen zien, die ook van die enorm diepgaande programma’s mag presenteren. Ahum. De relatie tussen Daniel de Ridder en Tatum is niet echt een logische. In de ruim drie jaar dat het stel samen is, verkaste Daniel van land naar land en van club naar club, terwijl Tatum haar appartement in Amsterdam trouw bleef. Het stel ziet elkaar dan ook maar af en toe. Bovendien bestaat er een behoorlijk leeftijdsverschil tussen de twee tortelduifjes: Tatum is liefst negen jaar ouder dan haar voetbaltoyboy. En last but not least: Tatum was reeds moeder voor ze Daniel veroverde. Wat wel voor haar pleit is haar mannenkarakter: vreemdgaan vind ze prima en Yolanthe, Sylvie en Victoria Beckham typeert ze als echte golddiggers die ‘zeven jaar geleden al wisten dat ze een voetballer aan de haak wilden slaan’.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >