sherifekramy

Ekramy stopt na bloedbad

Nooit meer voetballen. Het zijn de woorden die de teammaats van het Egyptische Al Ahly uit hebben gesproken, nadat ze gisteren moesten rennen voor hun leven. En waar zij de messen, stenen en klappen wisten te ontlopen, stierven minstens zeventig anderen. De dood in een stadion. Nooit meer voetballen dus, zo extreem pijnlijk begrijpelijk.

Sherif Ekramy stopt er dus ook mee. De ex-keeper van Feyenoord zegt nooit meer te kunnen denken aan voetbal, nadat hij vlak voor zijn ogen supporters hun laatste adem zag uitblazen. Dit is een ramp die ons denkvermogen ver te boven gaat. Een slachtpartij die normaal gesproken alleen in films wordt nagebootst. En wij en de voetbalwereld maar lullen en mieren over al dan niet lekkere wijven, aflopende contracten, zeurende miljonairs… Zoals gezegd; het bloedbad in Egypte is niet te bevatten. Rest ons niets anders dan iedereen sterkte te wensen. Ook de twee oud-Feyenoorders, die bij het zien van een voetbal nooit meer aan die mooie sport zullen denken… Zo triest.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >