adodenhaagsneeuw

Had naar Spreekverbod geluisterd…

Al trommelend op onze eigen borst, constateert uw Spreekverbod redactie dat wij dit weken geleden al voorspeld hadden. Dat die belachelijke winterstop van de eredivisie altijd precies op het verkeerde moment wordt ingepland. En dat-ie flexibel zou moeten zijn. Dat is beter voor iedereen!

Nu worden er allerlei potjes afgelast. Anderen weer niet. Hoe dan ook, deze schade zal ingehaald moeten worden. Dat betekent straks extra wedstrijden door de week en onze lieve miljonairs hebben al zo’n druk schema. De ene pot wel door laten gaan en de andere niet, zorgt ook voor oneerlijkheid. Speel je nu in deze vrieskou, dan is de kans op blessures een stuk groter. Het veld is keihard, een botsing met de tegenstander doet meer pijn dan ooit. Zoals we eerder schreven: laat die winterstop flexibel zijn. Das misschien lastig voor de vriendinnetjes van spelers die dan hun vakantie niet kunnen plannen, maar als je veel verdient is er altijd wel een last-minute naar de zon. De afgelopen weken hadden we prima kunnen ballen. Nu niet. Hate to say I told you so!

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >