arjenrobbenfinalespanje

Het finaletrauma bestaat wel!

Direct na de verloren WK-finale van 2010 waren hoogleraren er als de kippen bij om uit te leggen dat het voetbaltrauma niet bestaat. Dat een echt trauma veel erger is. En dat we over moeten gaan tot de orde van de dag. Maar het bestaat wel degelijk. Elke keer als wij die bal van Robben op de tenen van Iker zien…

Dan voelen we een pijnscheut. Diep in ons hart. Alsof je orgaan wil zeggen: ,,Kom op Arjen, schop ‘m in deze zoveelste herhaling nou alsjeblieft wel tussen de palen.” En daarna die leegte, die nog veel pijnlijker is dan die scheut zelf. Programma’s als DWDD die deze beelden in de leader gebruiken, fuck off. Het voetbaltrauma bestaat echt! En mensen die roepen dat het maar een spelletje is, verdienen wat ons betreft een enkele reis naar een voetballoos eiland. De rouwenden van ’74 hebben in ieder geval nog een elftal om trots op te zijn. Totaal-voetbal. In ieder buitenland kennen ze onze spelers nog. 2010 was niets. Was die aanslag van Nigel de J. En maar 1 ding had dit goed kunnen maken. Robben. Wij gaan huilen. Later.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >