danielleslofdemydezeeuw

Het lachebekje van Demy de Zeeuw

Lief koppie hè? Heeft Demy de Zeeuw aardig gedaan. De dame in het midden luistert naar de naam Danielle Slof en is inmiddels de vrouw van de Spartak Moskou-middenvelder. Mevrouw is volgens Grazia, en die nemen wij in deze rubriek zéééér serieus, inkoopassistente van beroep, al twijfelen wij of ze die uiterst gewichtige functie heeft behouden sinds de verhuizing naar Moskou. Demy lijkt helemaal gelukkig met Danielle, waarmee hij in 2010 is gaan samenwonen.

De voormalig AZ en Ajax-speler heeft immers een vrij traumatisch verleden op relatiegebied, daar zijn ex-vriendin Asmara het naar verluidt niet zo nauw nam met de monogamie en volgens hardnekkige internetgeruchten ook toenmalige ploeggenoten Ryan Donk en Boy Waterman plezierde. Misschien dat juist daarom Demy nu voor een tamelijk aanhankelijk typ heeft gekozen, getuige haar uiterst kleffe uitspraken in het vervloekte eerder genoemde glamourblad: ,,Ik probeer hem zoveel mogelijk te laten weten dat ik aan hem denk. Voor Zuid-Afrika (WK, red) heb ik brieven in zijn koffer gestopt, één voor elke week.” Bah, wat klef. Maar ach, die glimlach op dat leuke koppie maakt veel goed…

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >