tamarahoutmancziommer

Het tweedehandsje van Simon Cziommer

Onze populariteitsranking levert het bewijs: u leest graag over de vrouwen van voetballers. Is natuurlijk ook heel interessant om te weten wat de vriendinnen van Geert Arend Roorda en Danny Holla studeren, nietwaar? Het leuke van deze rubriek voor ons als auteurs zijn de smeuïge verhalen die te vertellen zijn over de schatjes van uw idolen. Vandaag weer een heerlijke editie, al zeggen wij het, in al onze bescheidenheid, zelf. Tijd voor wat blonde schoonheid op deze druilerige maandag. Graag presenteren wij u  Tamara Houtman, het schatje van Dani Simon Cziommer.

Kent u Dani nog? De ijdelste voetballer die Ajax ooit gekend heeft? Kwam uit Portugal, speelde zelden, maar deed het stadion wel volstromen met rinkelende eierstokken. Massa’s vrouwen schoolden zich plotseling in de hogere voetbalkunde, om maar te kunnen begrijpen wat buitenspel is op z’n Portugees. Daniel da Cruz Carvalho werd echter veroverd door de blonde Tamara Houtman. Althans, voor de buitenwereld. Zijn foto’s van, alleen die kunnen we helaas niet plaatsen, anders hebben we 342 rechtszaken aan onze broek. Toen Dani echter vertrok bij Ajax, was Tamara ook gezien. Simon Cziommer deed niet moeilijk over het feit dat miss Houtman een tweedehandsje is. Hij pikte haar op, trouwde en bezwangerde haar, en zie: het voormalige liefje van Dani heet nu Tamara Cziommer-Houtman en is met Simon meegegaan naar het Oostenrijkse Salzburg, waar hij speelt voor het lucratieve Red Bull.

Een verhaal wat wij u niet willen onthouden is de ‘affaire Van der Leegte’. Een onbeduidende columnist uit Tukkerland scoorde in 2002 de nodige publiciteit door te schrijven over Tommie van der Leegte, die volgens de columnist het bed zou hebben gedeeld met de vriendin van Cziommer. Ons is onduidelijk of Tamara in dat jaar Dani reeds had ingeruild voor de Duitse middenvelder. Van der Leegte dreigde destijds met juridische stappen tegen de columnist, die inbond en alles terugnam. Feit is echter wel dat destijds vier Twente-spelers, waaronder Van der Leegte, Bjorn van der Doelen en Jack de Gier, door René Vandereycken om onduidelijke redenen uit de selectie werden gezet. Afijn, wij brengen u slechts onze informatie, u mag zelf uw mening vormen over Frau Cziommer-Houtman. Auf Wiedersehen!

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >