stefnijland

Jongens, ene Stef Nijland aan de lijn…

Op het kantoor van de Herdgang in Eindhoven rinkelt de telefoon. ,,Jongens, ik heb ene Stef Nijland aan de lijn. Hij zegt een contract bij PSV te hebben. Kennen we die jongeman?”, vraagt de secretaresse. Iedereen haalt zijn schouders op. Alleen Marcel Brands steekt zijn vinger in de lucht. ,,Geef maar even aan mij.”

Het flinterdunne stemmetje van Stef meldt dat hij niet terug wil keren bij PSV. Brands denkt tijdens die woorden eerst aan wat hij die avond zal gaan koken en probeert dan terug te halen wie die Stef Nijland ook al weer was. Eureka-momentje. Ja, het is de zoon van FC Groningen directeur Hans Nijland! Potdikkeme, die gast hebben we nog voor vier miljoen binnengehaald en uitgeleend aan NEC. Om speelminuten te maken. Ja, zo zat het. Brands informeert nog even waarom Stef zelfs in Nijmegen nauwelijks aan de bak komt. ,,Voorbijgestoken door Platje en Leroy George“, luidt zijn antwoord. Nijland jr. wenst niet terug te keren bij PSV, maar wil een nieuwe start maken. ,,Verse worst met spruitjes”, denkt Brands en stamelt dan: ,,Is prima jongen, als we nog maar wat centjes voor je krijgen. Want goedkoop was je niet. En oja, doe je pa de groeten.”

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >