timmatavz

Matavz is de nieuwe Inzaghi

Hij heeft het gezicht van een schaker die heel nodig moet poepen, maar niet weg kan omdat de wedstrijdklok aangeeft dat-ie nog slechts seconden heeft voor een meesterzet. Tim Matavz is echter geen bordspeler. Hij is een goaltjesdief. Alsof Fillipo Inzaghi stiekem – want hij kan niet anders, dat is zijn modus operandi – een Sloveens kindje op de wereld heeft gezet.

Romario kon het ook hoor. Een wedstrijd lang onzichtbaar zijn en dan scoren. Maar de Braziliaan kapte dan meestal zeven tegenstanders uit en stifte geniaal binnen. Matavz en Inzaghi zijn anders. Die doen nooit iets geniaals, maar scoren wel altijd. Ze zijn lang niet door iedereen geliefd, deze sluipmoordenaars. Willem van Hanegem vindt die Sloveense zeurkop maar niets. En ook andere analisten maken Matavz graag met de grond gelijk. En toch… de man doet waar hij voor staat. Het is geen Marcus Berg, om maar een andere ex-Groninger te noemen. Tim en Inzaghi hebben schijt aan alle kritiek en leggen die bal gewoon continu in het netje. Wat moet je daar nou van vinden, als voetballiefhebber? Toch gewoon diep respect?

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >