McClaren

McClaren veroorzaakt tumult in Zeist

Paniek. Ophef bij de vergadertijgers van de KNVB. In Zeist rennen de bobo’s al de hele dag zenuwachtig van vergaderruimte naar vergaderruimte. Terwijl de koffieautomaat overuren draait, vragen de voetbalambtenaren zich af of trainer Steve McClaren nou wel of geen overtreding heeft begaan.

Steve McClaren wandelde tijdens de wedstrijd Twente – Vitesse de catacomben in om daar op een monitor wat herhalingen terug te kijken. McClaren vroeg zich af of de scheidsrechter wel de juiste beslissingen maakte.

Maar mag dat wel, vraagt de KNVB zich nu af. Het antwoord laat nog even op zich wachten. In Zeist hebben de heren daar nog minstens een dag bedenktijd voor nodig. Eerste reactie van de KNVB is in ieder geval al helder: ‘Officieel is dat niet verboden. Het zou echter vreemde situaties op kunnen leveren als een trainer naar aanleiding van het bekijken van beelden tijdens de wedstrijd verhaal gaat halen bij de vierde official.’ Welke vreemde situaties hier worden bedoeld weet niemand. Nu maar hopen dat er genoeg koffie op voorraad is, anders heeft de KNVB er nog een enorm probleem bij.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >