S

Nederland alsnog wereldkampioen!

Kom maar hier met die ster op dat shirt! Nederland wint mogelijk alsnog het WK van 1978, zo weet Voetbalzone te melden. Er komen namelijk steeds meer bewijzen op tafel dat de latere winnaar Argentinie heeft valsgespeeld. Iets wat overigens al algemeen bekend was.

Media uit Peru, het land dat met opvallend dikke cijfers verloor van Argentinie, melden nu dat de totaal niet corrupte FIFA de Zuid-Amerikanen de wereldtitel wil afpakken. En dan komt-ie dus automatisch in ons delftsblauwe Holland terecht! Jammer dat veel voetbalfans van destijds al zijn gestorven en dat Rensebrink-trauma met zich mee hebben genomen in het graf. Voor iedereen wiens hart nog wel klopt; gefeliciteerd. Al hadden we toch liever gezien dat Rob die bal gewoon had ingetikt. Want na meer dan 30 jaar winnen? Dankzij schorsing van de nummer 1? Is niet veel aan. Gaan we straks al die bejaarden over de grachten van Amsterdam varen? Nationaal feest? Wij gokken van niet. Blijft het toch een soort trauma he… Al zou die ster ons, uitvinders van het totaal-voetbal, bijzonder goed staan.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >