luigibruinsvragend

Nog altijd gratis op te halen: Luigi Bruins

Het rekje met aanbiedingen is al bijna helemaal leeggehaald, maar hij blijft achter. Luigi Bruins kan maar geen club vinden. Hij adverteert zichzelf, doet voetbalkunstjes waar ze hem ook maar vragen, maar het lijkt vruchteloos. Nu wil-ie desnoods naar de betonblokken in Rusland, Oekraine of Polen.

Om er eens een oud Nederlands spreekwoord in te gooien; eigen schuld, dikke bult. Dat krijg je er van als je je talent vergooit door zonder inzet te spelen. In de Kuip denkt niemand meer aan Luigi. Zijn fijne techniek is daar vervangen door fijne techniek met passie. Iets wat Bruins nooit zal krijgen. Toch zou je zeggen dat er ergens wel een club is die nog interesse heeft. Kelder eredivisie. Naar verluidt zijn de salariseisen van de ex-jeugdinternational te hoog, al ontkent hij dat zelf. Nou ja, dan moet je het zelf weten. Dan wacht het grauwe Oostblok, daar waar het echt sneeuwt en echt koud is, piepende Hollanders!

1 Comments to “Nog altijd gratis op te halen: Luigi Bruins”

  1. Renzo zegt:

    Luigi heeft in inderdaad een tijdje bij Excelsior meegetraint en ze hebben hem een contract aangeboden, maar ze konden zijn salaris niet betalen.. Erg jammer, als hij zich had laten zien bij Excelsior dan had dat misschien nog wel een beetje ze carrière gered.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >