bjornkuipers

Oldenzaal: Bjorn Kuipers is verschrikkelijk

Een visionair, een klokkenluider. Die eretitels passen Anthony Lurling inmiddels wel. De NAC-aanvaller had als eerste door dat Bjorn Kuipers ,,een verschrikkelijke man” is. Het kwam de vaak verguisde vleugelaanvaller met Kuip-vrees op een vooronderzoek van de tuchtcommissie te staan. Echter, Lurling had gewoon gelijk! Rehabilitatie voor die man! Na Lurling is ook Oldenzaal duidelijk geworden op welke wijze Kuipers scheve schaats rijdt. 

Meneer houdt er naast zijn scheidsrechtersbestaan namelijk ook een lucratief supermarktmonopolie in zijn woonplaats op na. Kuipers bezit drie C1000-supermarkten, u weet wel, van die zogenaamd komische spotjes met Tineke Schouten. Terwijl iedereen in ons land zich dient te houden aan de regels, dacht onze fluitende supermarktbaas daar anders over. Zonder vergunning hing hij heel Oldenzaal vol met ballonnen als reclame voor zijn heropende winkel. Maar dat MAG HELEMAAL NIET, Bjorn! Foei, zegt de gemeente Oldenzaal dan ook in de Telegraaf. Kuipers diende zijn rode (!) ballonnen a la minute te verwijderen. Inmiddels weet ook Oldenzaal wat voor ‘verschrikkelijke’ man Kuipers is, met zijn lak aan onze gemeenschapsregels. Hulde voor Anthony, die de ware aard van Kuipers als eerste doorzag!

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >