octomuts

U wilt voor lul lopen op het EK? Dat kan!

O de Agressie die dit in ons oproept! Het liefst zou je die gast op de foto een kopduw geven waar Guyon nog U tegen zou zeggen. Schijtlollige EK-accesoires, flikker alsjeblieft op! Na de bos wortels, is dit een nieuw dieptepunt in de Nederlandse historie. Op de voorpagina van de Stentor en andere kranten, mogen de ontwerpers van de Octomuts (kots) gratis reclame maken.

Als je dan toch EK-pulp gaat fabriceren, wees dan eens wat minder politiek correct. Zo stelden wij eerder al voor de Oranje-blaastest te verkopen. Leuk om mee te nemen naar Polen en Oekraine. Of Oranje-kwasten, zodat we die Oostblokkers eindelijk terug kunnen betalen voor al dat afraffelwerk op onze buitenmuren. Of wat dacht u van een meldpunt voor arrogante voetballers? Nee, de reclamewereld komt met de fukking Octomuts. Blijkbaar zwemmen er veel octopussies rondom Oekraine. ROT TOCH OP! En waarom maakt de GPD (das voor alle regionale kranten) gratis reclame voor die meuk?! Aandeeltje gekocht? Visliefhebbers? Het aantal hoofden waar de Poolse en Oekraiense hooligans hun knuppels in willen zetten, neemt met elke aankoop toe…

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >