johancruijffjoep

Verlosser Cruijff verlost Ajax van Ten Have

Eigenlijk is het te triest voor woorden dat het nodig was, maar de rechter heeft vermoedelijk een einde gemaakt aan de alsmaar voortdurende soap bij Ajax. Johan Cruijff werd zojuist in het gelijk gesteld in zijn kort geding tegen de overige leden van de Raad van Commissarissen, onder leiding van Steven ten Have. Dat betekent vermoedelijk exit Van Gaal en Sturkenboom, alsmede de overige leden van de RvC.

Vrijdag zullen de dissidenten van de RvC vermoedelijk worden weggestuurd op de aandeelhoudersvergadering van Ajax. Wij zijn benieuwd wat dit grapje Ajax gaat kosten, want inmiddels weten we dat bestuurders nou eenmaal niet zonder gouden handdruk vertrekken. En aangezien het zeer de vraag is of Ajax dit seizoen de Champions League gaat halen, dringt de volgende crisis zich alweer op. Neem van ons aan dat 2012 zwaar verliesgevend gaat worden voor Neerlands enige beursgenoteerde club. In de directiekamer van PSV-roerganger Marcel Brands zal de champagne wel eens zijn ontkurkt. Nu Van Gaal vrij is, lijkt de weg vrij voor een aanstelling als nieuwe trainer. Dat wordt eindelijk weer vuurwerk op de persconferenties!

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >