kevinprinceboatengghana

Voetballer sloopt pizzaboys

En wij maar denken dat pizzabezorger best een geil beroep is. Waar je iedere avond aanbelt bij vrouwen die in lingerie voor je staan te wachten en betalen in natura. Dat gebeurt toch altijd in films? Althans, de films die wij kijken… Kevin Prince Boateng ziet de pizzaboy heel anders. Hij haat ze!

De Ghanees Boateng, wiens broer een Duitser schijnt te zijn, had een goede vriend die voetbalde bij Hertha Berlin. Een begenadigd talent, die kameraad van hem. Maar ietwat lui en gebrek aan passie. Een soort Luigi Bruins dus. Op een dag bestelde Boateng een pizza en kwam hij die oude vriend weer tegen. Die werkte nu namelijk als pizzabezorger. ,,Dit nooit”, dacht Kevin Prince en hij ging zijn best weer doen op het voetbalveld, zo vertelt hij. Wat is er mis met een pizzaboy? Prachtig baantje toch? Je komt nog eens ergens. Lekker op het brommertje scheuren, helm half op de kop. Niks mis mee. Dus Prince, huidig speler van AC Milaan, niet zo naar doen over dit beroep. Want wij kunnen niet zonder hen. En die vrouwen in lingerie al helemaal niet…

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >