daviddegea

Waren we maar ijshockeyers…

Al de pus uit de Evra versus Suarez affaire (je zou het ook Manchester United versus Liverpool-ruzie kunnen noemen) drupt er uit. Een etterende, lelijke wond. Nu blijkt er ook gespuugd te zijn in de catacomben. Soms zou je hopen dat dit op een ijshockeymanier opgelost zou kunnen worden.

De Amerikaanse ijshockey dan he, niet dat lieve Hollandse geballerina. In het voetbal laten ze ruzies altijd sluimeren. Je kunt je agressie niet echt kwijt. Dat resulteerde in een sneue wedstrijd tussen Manchester en Liverpool. Eerst was er die mislukte handshake, toen schopte Suarez vlak voor de rust nog bewust een bal keihard naar de United-bank en vervolgens ontstond er commotie in de catacomben. Keeper De Gea werd bespuugd, de politie moest er aan te pas komen. Had Evra en Suarez gewoon een ijshockeymoment gegeven. Handschoenen uit, knokken en daarna zand er over. Vijf minuutjes strafbank. Als er dan nog steeds gezeik was geweest; hoppa, gewoon met heel de ploeg matten. Soms moet je de sluimerende pus gewoon kwijt. Nu blijft deze affaire voor eeuwig dooretteren. Leuk voor ons, dat wel.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >