zlatan

Zlatan geniaal in het veld, idioot op de weg

Wat is dat toch, die vreemde band tussen de beste spitsen ter wereld en hun onbekwame rijgedrag in de auto? En dan lijkt AC Milan ook nog eens een bizarre voorkeur te hebben voor wegpiraten. We weten allemaal nog hoe fataal de rijstijl van Patrick Kluivert was, maar ook zijn opvolgers kunnen er wat van. Neem nou die gekke Zweed met die enorme neus: Zlatan. Meneer bewijst dat trainingscomplex Milanello ook prima doorkan als racecircuit. De even geniale als idiote spits zou gisteren een vrouwelijke journalist van de sokken hebben gereden, toen ze hem wat vragen wilde stellen.

Wij vermoeden dat de dame in kwestie niet bloedmooi is geweest, anders had Zlatan haar ongetwijfeld zijn bijrijdersstoel aanboden in plaats een harde botsing met zijn buitenspiegel. Zlatan is immers normaliter een vrouwenliefhebber pur sang, weet ook naar verluidt Sylvie Meis. Komisch is wel de reactie van de woordvoerder van AC Milan. Enerzijds bagataliseert de club het incident, om tegelijk schande te spreken van de rijstijl van haar spelers: ,,Ibrahimovic heeft de vrouw niet eens gezien”, zegt persvoorlichter Giuseppe Sapienza. Lijkt ons wat ongeloofwaardig. Wanneer je mensen naast je auto al niet ziet, kun je beter je roze papiertje inleveren. ,,De enige fout die hij maakte, is dat hij te hard reed op Milanello, zoals gewoonlijk. Dat doe hij altijd, net als Cassano en veel andere spelers.”

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >