benzemarealmadridapoel

Apoel ga terug naar The Simpsons svp

Doof zijn we geworden van die aanfluiting van gisteravond. Real Madrid speelde een oefenwedstrijdje tegen Apoel Nicosia en de Cyprioten vuurden precies nul ballen op de goal van Iker af. Ondertussen bleef het publiek maar doorzingen alsof het carnaval was en reageerde het niet eens op kansen…

Bij Apoel moeten wij toch meer denken aan die shopeigenaar van The Simpsons. Jeroen Grueter – u kunt de poll voor slechtste commentator nog altijd invullen op onze site – deed nog zijn best om er iets van te maken. Hij sprak over een prachtig uithangbord, maar iedere kijker lag op dat moment al met de ogen dicht op de bank te snurken. Waarom kiest de NOS uberhaupt voor Madrid tegen die dwerg? Benfica versus Chelsea lijkt op voorhand toch ietsje spannender. Of heeft de omroep geen keuze? Nemen aan dat we bij de returns wel de Portugezen tegen de Engelsen krijgen voorgeschoteld.

Tegen Apoel zeggen wij: ga alsjeblieft terug naar The Simpsons, met dat nutteloze afbraakvoetbal. Ajax scoorde tenminste nog tegen Madrid (al werden die treffers afgekeurd). En nu niet gaan zeggen dat de Italianen Cyprioten een moeilijke poul zijn doorgekomen. Das fijn voor ze.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >