jonathandeguzman

Canadees international; wie wil dat nou niet?

Hele. Diepe. Zucht. Arme Jonathan de Guzman. Uit beeld voor het Nederlandse voetbalpubliek, uit beeld bij Oranje, in beeld bij het nationale team van Canada! Of-ie zich alsjeblieft in het ijshockeyland komt aansluiten, luidt de dringende oproep. Guzman twijfelt. Wij zeggen niet doen.

Tenzij je graag en regelmatig naar Canada op vakantie gaat. Dan is het een optie. Jonathan werd geboren in Toronto. Maar in plaats van de schaatsen onder te binden, zoals al zijn klasgenootjes deden, of de basketball er bij te pakken (iets wat zijn vader wilde, maar Jo was te klein…), toog De Guzman naar het voetbalveld. Op z’n twaalfde kwam hij naar Feyenoord en sinds 2008 is hij een Hollander. Maar omdat Oranje verder weg is dan ooit, klopt het Canadese team aan. Een kansloze ploeg die maar eenmaal een eindronde haalde en toen in de eerste ronde werd vernietigd, omdat de spelers ook achter het doel door probeerden te spelen en de buitenspellijn niet konden vinden. Daar wil je niet ballen, Jonathan! Gewoon lekker bij Villareal doorgaan. Of eens een hoepje gooien, zoals je vader dat wilde…

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >