stephanieronvlaar

De ex van Ron Vlaar

Ai, is dat even een naar toeval. Laat nou net vandaag Ron Vlaar op ons lijstje staan om zijn lieftallige echtgenoot te mogen presenteren in de onvolprezen rubriek Eye Candy, horen we dat de tortelduifjes in scheiding liggen. Gelukkig hoeft Ron geen medelijden, zo zegt hij in Nusport, dus is er voor ons ook geen bezwaar om de dame met wie hij zoveel passionele nachten beleefde aan u voor te stellen.

Dit is dus Stephanie Bakker, de vrouw met wie de wannabe-Oranje-international twee kids heeft: Shane en Xavi. Hoewel de scheidingspapieren reeds getekend zijn, is deze donkere schone nog wel op de naam van haar bekende ex-man op Twitter. Op Facebook is zij al wel weer Stephanie Bakker. Aldaar lezen we ook dat niet alleen Ron in een ,,emotionele rollercoaster” heeft gezeten, maar Stephanie evengoed. Een vriendin lijkt te zinspelen op het feit dat ze wel streng aan het lijnen zou zijn. Het stel is nog geen twee jaar getrouwd geweest, kunnen wij opmaken van de website van de C-band die Ron inhuurde voor zijn bruiloft in een kasteel. Naja, hoewel we nog wel eens lomp uit de hoek willen komen, wensen we Ron en Stephanie sterkte. Benieuwd hoe lang de Rots van Feyenoord alleen zal blijven.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >