wijnaldum

En daar is de eerste ontevreden PSV’er

Fredje Rutten speeksel is nog niet eens opgedroogd op de muren van de Herdgang, of de eerste ontevreden PSV’er meldt zich al. Georginio Wijnaldum is zijn naam. De nieuwe coach Cocu stelde hem op als rechtsbuiten en dat wil meneer liever niet. Hij wil in de as. Dezelfde as waar hij de afgelopen weken de een na de andere tegenstander uit zijn rug liet weglopen.

Laten we eerlijk zijn: Wijnaldum heeft op dit moment geen recht van spreken. Groot talent hoor, dat wel. Maar hij is compleet uit vorm. Sterker; hij was er bijna in zijn eentje verantwoordelijk voor dat Rutten moest vertrekken. Ga maar na: tegen Twente was het zijn tegenstander, Willem Janssen, die tweemaal scoorde. En tegen NAC kon hij eenvoudig de gelijkmaker binnen jassen, maar schoot hij voor een praktisch leeg doel tegen de laatste verdediger. Eigenlijk is het dus zijn schuld dat Cocu er nu zit en dat hij zelf naar rechts is opgeschoven. Quote uit het AD: ,,Nee. Ik ben geen rechtsbuiten. Maar als ik nu zou zeggen dat ik daar niet wil spelen, laat ik het team in de steek.” Euh ja.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >