ronaldo

Ergeren om het neusje van de zalm

Het is rust in Lissabon en Nicosia. Mocht u de afwas hebben gedaan, uw tijd gespendeerd hebben aan uw vrouw of werk, dan feliciteren wij u nu reeds met uw keuze. Het beste voetbal van Europa, want zo mogen we de Champions League wel noemen, is slaapverwekkend. Dat neemt niet weg dat de NOS weer keihard aan het falen is. Vorige ronde werd ons helemaal door de neus geboord qua live-duels, ditmaal krijgen we een verzameling animatie-medewerkers van Cyprus te zien. Die hebben vanmorgen de strandbedjes klaar gezet, ruimden vanmiddag de tafels van het All Inn Resort af en trappen nu nog even een balletje tegen Real.

En wat doe je wanneer je moet kijken naar strontvervelende wedstrijden? Dan ga je op andere dingen letten. Over die roze nichtenschoenen hadden we het al eens gehad, maar eigenlijk is die Ronaldo van top tot teen bloedirritant. Constant mekkeren, wegwerpgebaren maken naar teamgenoten. Toch waren we vooral gefascineerd door zijn kapsel. Er zitten twee streepjes in zijn bakkebaarden. Vast geen foutje, we zouden bijna denken aan een mislukt logo van Adidas, maar wetende dat Nike (van die lelijke Oranje-shirts en die nichtenschoenen) zijn miljoenen betalende sponsor is, zullen de streepjes wel geen Adidas-logo moeten voorstellen. Dat zet ons echter wel aan het denken: hoe lang zal het duren voor de eerste speler een Nike-logootje op z’n hoofd scheert? Alles voor de knaken, nietwaar?

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >