didierdechamps

Fransen vervalsen Champions League

De meeste Nederlanders hebben niets met Fransen. Terecht, iedereen weet dat ze je achter je rug om keihard uitlachen en bovendien weigeren ABE (Algemeen Beschaafd Engels) te spreken. Nou die croissantvreters halen weer een heerlijke chauvinistische truc uit. De bond verplaatst wedstrijden van Olympique Marseille, zodat die ploeg uitgerust is voor de Champions League.

Nou ja zeg… Dat dit zomaar mag! Erg bizar. Marseille moet het in de kwartfinale opnemen tegen het totaal op stoom geraakte Bayern Munchen. Een pittige opgave, zeker als je vlak voor die ontmoetingen wedstrijden voor de competitie moet spelen. Maar dan komt de redder in nood: de Franse voetbalbond. Die verplaatsen gewoon wat potjes en zorgen voor een fris en fruitig Marseille aan de aftrap tegen de Duitsers. Hoe typisch weer, vindt u niet? Het schijnt gewoon te mogen. Het is te hopen dat onze Duitse vrienden niet ook op die voor hen zo typerende manier gaan reageren… Nee, laat Robben maar lekker met de dribbel spreken. Allez! En tegen de KNVB zeggen we: geef AZ eens wat rust!

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >