gregoryvanderwiel1

Gregory, lekker bezig buiten het veld

Laatste goeie actie van Gregory van der Wiel op het veld? Hmmm… eens diep nadenken. Goal in de beker tegen AZ of zo? Nee, die was achteraf gezien voor niets. Geen idee jongens, geef die magnetron maar aan iemand anders. Gelukkig is onze tweetverslaafde naast de grasmat wel heerlijk bezig. Althans…

Want wie zit er vanavond in dat keigrappige, dijenkletsende, totaal niet-sneue Ik Hou van Holland? (Voor de echte mannen; dat schijnt op RTL 4 te zijn, een zender die iedereen met een piemel en voorliefde voor een vagina zou moeten mijden. Vermaak voor bejaarden, vrouwen en mensen zonder leven). Juistum: Gregory van der Wiel. De zwaar geblesseerde Ajacied maakt dus geen speelminuten voor zijn club, maar wel voor tv. Lekker lachen om Jeroen van Koningsbrugge. Fijn. Eerder deze week viel Gregory al op door het in al zijn onwetendheid via Twitter op te nemen voor een massamoordenaar, die verder als hobby’s ‘verminken, verkrachten en ontvoeren’ had. Gelukkig slikte de Ajacied dit later in. Anders had RTL hem er misschien wel uitgeknipt. En dan krijgt Greg er geen Twitter-volgers bij…

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >