louisvangaal

Louis is zielig

Beste Louis,

Wat ben jij een sterke persoonlijkheid zeg. Echt een karakter waaraan je afziet hoeveel ervaring je de afgelopen jaren hebt opgedaan. Gedurfd hoor, je verhaal doen tegen ELF. Had je niet een nog kritieklozer blaadje kunnen uitkiezen? Een schoolkrant ofzo, of een voetbalwebsite gemaakt door tieners? En die timing ook. Heel frappant dat je bijna een maand hebt gewacht voor je je mond durft open te trekken.

Daardoor interesseert het nu eigenlijk niemand nog iets en hoef je ook niet te vrezen dat alsnog moet aanschuiven bij De Wereld Draait Door of P & W. Oké, en nu onze echte mening: Louis, wat ben jij een slappe drol. Wanneer jouw mede-directeuren worden aangevallen, ben jij aan het fietsen in Portugal en weiger je commentaar. Duikboot. En nu, een maand later, ga je bij een blad dat niemand nog leest een beetje een huilverhaal afdraaien. Hoe verzin je het om nu zo fel van leer te trekken dat niemand ingreep toen Sturkenboom werd bedreigd. Waar was je zelf, pipo? Hebben we jou gehoord? Louis, face it. Jouw tijd is geweest.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >