anthonylurlingalexschalk

Lurling maakt Rutten stuk

Zoals Sinatra ooit zong. ,,And now, the end is here…” We zijn ongeveer twee uur verder dan dit bericht en u en wij weten inmiddels hoe het af is gelopen. PSV verloor opnieuw. De positie van Fred is onhoudbaar geworden. Als je met een ploeg met Strootman, Mertens en Wijnaldum niet van NAC kunt winnen, dan houdt het op.

Eigenlijk sloopte Lurling, met een klein beetje hulp van Kolk, de Eindhovenaren. Ook voor Tyton viel er niets te stoppen. Bouma viel nog eens prachtig op de grond, terwijl Anthony er links langs liep en afrondde. Wijnaldum schoot voor een bijna leeg doel tegen de voet van de laatste verdediger. Zo is voetbal. Feit blijft dat Rutten een ploeg met goed spelersmateriaal niet aan de gang krijgt. Daar was slechts 1 oorwassing voor nodig, voor die totale paniek. Hij kan de druk gewoon niet aan. De druk van topwedstrijden, de druk na een nederlaag. Natuurlijk mist Rutten een fatsoenlijke verdedigende middenvelder, maar dan nog. NAC staat gewoon in het tweede rijtje. Geef het op Fred. The end is here.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >