D

Overmars was meer een centenman

Marc Overmars vertrekt bij zijn grote en eerste liefde: Go Ahead Eagles. Zeven jaar werkte Speedy Gonzalez als de technische man van de ploeg uit Deventer, maar nu wil hij een nieuwe uitdaging. Dat zal Ajax wel worden. Ze moeten bij de Amsterdammers wel goed nadenken op welke functie ze de voormalig zijlijnbestormer zetten.

Marc heeft namelijk twee gezichten. Zijn financiele beleid in de Koekstad was briljant. ‘Kowet’ is een van de meest gezonde clubs in Nederland. Wat zeggen wij; in de wereld! De Eagles hebben hun economische zaakjes, na een zware tijd, weer perfect voor elkaar. Sportief gaat het echter al jaren uitermate wisselvallig. Wat vreemd is; een ‘rijke’ club zou beter moeten scoren dan een vereniging die financieel kwakkelt. Maar in Deventer gaat die vlieger niet op. Go Ahead brengt wel (grote) talenten voort, maar zelf echt scoren doen ze niet. Goede bekerprestaties en een aardige nacompetitie, destijds tegen Willem II, daargelaten. Oke, ze kwamen uit de kelder van de eerstedivisie, maar om de titel wordt nog steeds niet gestreden. En dat zou voor zo’n gezonde club wel een vereiste moeten zijn. Overmars is perfect voor de geldzaken, maar of hij voetbaltechnisch beleid moet voeren? Zegt u het maar.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >