paologuerrero

Stevens wil strafvermindering na aanslag

Huub Stevens zal wel een Cohen-stemmer zijn geweest. Zo’n theedrinker. Alles lekker met de mantel der liefde bedekken, want zolang je je handen op je oren houdt, hoor je niet dat er daadwerkelijk iets mis is. Waarom deze conclusie? De Hollandse coach doet vandaag in Bild een pleidooi voor strafvermindering voor Guerrero.

Zoals u ongetwijfeld al een keer hebt gezien: de Peruaan vloog met een ziedende tackle in op de kuiten van een onschuldige keeper. Dat gebeurde nota bene bij de cornervlag en bij een 4-0 achterstand voor de club van Guerrero, HSV. Een zinloze, spijkerharde kutovertreding. Maar volgens Stevens, die ooit samenwerkte met de dader, is er allemaal weinig aan de hand. Ja, het was wat aan de harde kant, maar de doelman raakte niet geblesseerd en Guerrero is zo’n lieve jongen. Echt een schatje, doet nooit wat kwaad. Vraag ook maar aan zijn moeder. Strafvermindering dus, vindt Huub. Benieuwd of-ie er ook zo over denkt als straks iemand met zo’n zelfde soort tackle het seizoen van Huntelaar beeindigt. Of telt alleen mee of-ie daadwerkelijk gewond raakt? Dwaas.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >