sylvievandervaart

Sylvie’s jurkie van 10.000 euro

Tienduizend euro, maar dan heb je ook niks. Prachtig nieuw decadentiehoofdstuk. Sylvie van der Vaart laat een deel van haar boezem zien. Helaas wordt de rest bedekt met een jurkie. Het rare is: je zou denken dat je voor 10.000 euro misschien naar de borsten van Raffi’s vrouw zou mogen kijken, maar het is juist andersom.

Dat bedrag is uitgegeven om te voorkomen dat we meer kunnen zien. Wat een teleurstelling! Nou ja, na Klaas-Jan is er in ieder geval Nederlands succes in Duitsland (eat that Twente!). Onze braadworstvretende oosterburen zijn helemaal dol op Sylvie en noemen haar het hoogtepunt van de avond. Welke avond? Euh… Eens opzoeken. Ow, een Let’s Dance-show. En voor dat gala droeg het voormalige TMF-icoon dus een kledingstuk met duizenden Swarovski stenen. Prima natuurlijk. Maar misschien was het leuker geweest om dat geld aan arme Afrikaanse kindertjes te schenken. Of aan het KWF Kankerfonds of zo. En dat was geen snerende grap ten koste van Syl, beste lezers. Gewoon een serieus voorstel van Spreekverbod. Ban deze domme decadentie! Wie heeft er wat aan? Ja, Duitsland. Fuck them.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >