ruudvannistelrooij

Van Nistelrooij stopt ermee

Tsja Ruud, ben je nu gelukkig? Wegkwijnen op de bank van Malaga, af en toe een invalbeurtje omdat je ooit een grote meneer bent geweest? Maar wij hebben geen medelijden dat jouw carrière zo roemloos eindigt: je koos letterlijk voor de bank. Vooral die waar je zes miljoen euro op gestort kreeg. Dat je daarvoor die andere bank moest warmhouden, nam je voor lief. Zonde. Je had ons eeuwige respect gehad wanneer je nog éénmaal zou schitteren in Nederland. Het mocht niet zo wezen.

Gisterenavond sprak Sport1 met Van Nistelrooij. Wie het interview bekijkt, weet genoeg. Ruud stopt ermee. Het is klaar. Formeel wacht hij nog op een gesprek met de clubleiding, maar zijn ogen vertellen reeds dat zijn tijd erop zit. ,,Ik schuif het maar voor me uit, een keer moet ik eraan geloven daarin de knoop door te hakken. Ik moet wel goed nadenken; ik word 36. Op wat voor manier wil ik mijn carriere nog voortzetten, of niet.” Jammer genoeg sluit hij een overstap naar Nederland uit, het is Malaga of stoppen. Dan weet u het wel. Ruud van Nistelrooij is na dit seizoen voetballer af. Een legende verdwijnt.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >