seppblattershakira

Verpleeghuis gezocht voor Sepp

Het begint nu wel echt een triest hoopje mens te worden, die Sepp Blatter. Neen, we gaan nu niet linken naar dat flauwe fragmentje van VI, maar duidelijk is wel dat we bepaald geen fan zijn van onze Zwitserse maffiabaas. Sommige bejaarden gaan heel raar gedrag vertonen wanneer ze aftakelen. Zusters knijpen, kinderen afkatten en potentiële schoonzonen wegjagen. De aftakeling van Sepp verloopt anders. Hij kraamt absurde vergelijkingen uit.

Blatter, jarenlang tegenstander van elektronische hulpmiddelen, schreeuwt plotseling moord en brand om lijncamera’s, want een fiasco zoals op het vorige WK mat Frank Lampard mag nooit meer gebeuren. ,,Ik ga dood als ik nog een keer zo’n situatie moet meemaken.” Het klinkt als een oud mopperend vrouwtje die de zuster om een kopje thee vraagt en, wanneer de thee haar wordt voorgezet, begint te jammeren dat ze koffie had gevraagd. Wij zitten in een duivels dilemma. Moet we nu hopen dat de spelregelcommissie van FIFA aan de slag gaat met de smeekbede van Blatter, of is het beter wanneer we gewoon nog één keer zo’n gigantische blunder meemaken…

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >