zlatan_ibrahimovic_helena_se

Zij, mevrouw Ibrahimovic

Dat was geen prettig avondje voor Zlatan. Hij was er zo op gebrand om zijn oude werkgever Barcelona te laten zien dat het een fout heeft gemaakt door hem weg te sturen. Helaas kwam er weinig van terecht. Zlatan hield een stijve nek over aan het duel door alle lange halen die links, rechts en over hem heen vlogen. Bovendien miste hij een opgelegde kans. Zlatan kan slecht tegen ‘nee’. Toen hij een riante villa wilde kopen die helemaal niet te koop stond, bood hij de eigenaren gewoon vier keer de daadwerkelijke waarde om hun biezen te pakken. Er zijn weinig mensen die hem dan op andere gedachten kunnen brengen. Een zeldzame vrouw naar wie hij wel luistert, of in ieder geval af en toe, is Helena Seger, zijn rondborstige vriendin.

Het Zweedse model en actrice is liefst elf jaar ouder dan Zlatan. Je zou het op basis van de foto’s niet zeggen, maar Helena is al 41 en baarde reeds twee kinderen van de even geniale als gestoorde aanvaller. Haar vader was bakker, haar moeder lerares en zij.. tsja, zij is vooral de vriendin van Zlatan.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >