andreasisaksson

Zondebok Isaksson

Arme, arme Andreas Isaksson. De keeper van PSV werd de afgelopen weken volledig in de steek gelaten door het middenveld en zijn verdediging (ja ook jij, Bouma). Vijftien tegentreffers in zes potjes. En tien in twee. Maar om nou te zeggen dat de uitstralingloze Zweed daar iets aan kon doen?

Neen. Collectief falen, is een betere omschrijving. Toch overweegt Fred Rutten volgens het AD de Zweedse IKEA-spijker te vervangen door de inmiddels herstelde Tyton. U weet nog wel: de doelman die venijnig werd toegezongen toen hij zwaargewond op het veld lag. Erg teleurstellend dat Fredje dit serieus overweegt. Hij is zelf een zondebok, hij zou moeten weten hoe dat voelt. Probeert hij de aandacht van hem af te schuiven door dit soort trucjes? Wat kon Andreas aan die slachtingen doen? Niet veel toch? Sterker, hij maakte in al die wedstrijden wel een paar aardige reddingen. Maar de ballen die hij moest incasseren, zou Tyton ook uit het netje hebben gevist. Blijf zelf zondebok, Rutten. Geen paniekvoetbal.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >