jessdonckers

Het Samson&Gert-meisje van Glenn de Boeck

Belgische trainers in Nederland; het is zelden een goede combinatie. Harm van Veldhoven doet het leuk, maar verder zijn geslaagde voorbeelden schaars. Neem nou Glenn de Boeck, de Vlaamse praatjesmaker die dit seizoen al snel aan de kant werd gezet bij VVV. Wie vreesde dat Glenn nog steeds slapeloze nachten heeft, wees gerust. Althans, slapeloze nachten heeft de macho-coach wel, maar niet van VVV…

Volgens het Belgische Clint.be schaakt De Boeck tegenwoordig Jess Donckers, een (ooit fraaie maar inmiddels verlopen) blondine met een boeiende carrière. Zo is mevrouw niet alleen Playboy-model, maar speelde ze tevens het Oostenrijkse meisje in de Samson & Gert-show. Bijzonder zouden wij zeggen, maar in België ligt dat anders, kijk maar naar die ontdeugende meisjes van K3, die niet alleen de kinderen vermaken.. Afijn, we dwalen af. Volgens Wikipedia is Jess overigens nog getrouwd, maar niettemin bevestigde ze schorvoetend in de Belgische media de relatie met de gewezen VVV-coach. Wij kunnen enkel zeggen: Leuk voor je Glenn, dat er dus toch nog iets is wat waarin je wel weet te scoren…

Laatste berichten

‘Schalk kan slagen bij PSV’

Een bulderend hoongelach klonk vanmiddag toen duidelijk werd dat PSV daadwerkelijk geïnteresseerd is in Alex Schalk. Wat moest PSV immers met een reserve van NAC, die al weken niet eens...
Lees verder >

Prachtig eerbetoon voor Simon Kistemaker

Terwijl de hele wereld zich opmaakte voor de laatste groet aan Nelson Mandela, brachten de échte fans van De Graafschap maandagavond een eerbetoon aan misschien wel de grootste legende uit...
Lees verder >

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >