duleejohnson

Lachen met Dulee Johnson

Prachtig. Dulee Johnson was de voetballer die met zijn auto een kunstwerk in Nijmegen sloopte. Zijn wagen schoot rechtdoor over een rotonde en meneer de bestuurder weigerde vervolgens een blaastest af te leggen. Diezelfde speler stapt nu naar de politie om aangifte te doen tegen de Graafschap…

Johson voetbalde nog bij de club uit Doetinchem, toen hij dat ongeluk veroorzaakte. Niet blazen staat in de Nederlandse wet overigens gelijk aan dronken rijden. De zatlap werd door de club op straat gezet en probeerde het tevergeefs bij Leeds United. Toen Dulee en zijn gezin terug wilden keren in het huis dat ze van de Graafschap huren, bleek het pand door de Superboeren leeg te zijn gehaald. De kunsthater betaalde de huur namelijk niet. Terechte actie dus van de Achterhoekse club. Maar meneer is het daar niet mee eens en stapt naar de politie wegens huisvredebreuk.

Rot toch op man. Eerst de politie dwars zitten door in dronken toestand een blaastest te weigeren en dan wel naar het bureau stappen als je zelf in de shit zit. Wie zijn wagen in zatte toestand over een rotonde jast, moet op de blaren zitten, stelt een Chinees gezegde. Neem je verlies als een man!

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >