B

Ja Bayern, karma is een bitch

Heerlijk. Krijgt Bayern Munchen dan eindelijk de oefenwedstrijd tegen Nederland – een pot die de club afdwong met een grote bek en leugens – heeft niemand er in Duitsland nog trek in na dat CL-finale debacle. Ja Bayern, karma is een bitch. Het voelt in ieder geval aan als pure gerechtigheid.

We frissen uw geheugen even op, al is dat vast niet nodig. Robben speelde mee op het WK 2010 (iets met de teen van Iker) en keerde geblesseerd terug naar Munchen. Daar riepen de club en hun arts in koor dat Van Marwijk Arjen nooit had mogen inzetten. Bewijzen waren er niet. Zeker is dat Robben een halfjaar niet kon spelen voor zijn werkgever en dus ook een halfjaar geen enkele penal miste.

Toch was Bayern woest. De club eiste een oefenwedstrijd tegen Oranje, terwijl Van Marwijk en heel Nederland daar geen zak zin in hadden. En belangrijker: waarom zouden we dat doen? Helaas stemde de KNVB in.

En zie hier. Bayern verloor de CL-finale en de mannen die het hardste riepen om Oranje te straffen, zien nu als een berg op tegen dat nutteloze oefenduel. De Voetbalgod staat aan onze kant! Laat het EK maar snel beginnen.

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >