B

Seizoen-Awards

Zo, het seizoen zit er op. Speciaal voor u, de beste trainers en voetballers op een rijtje. Over de uitslag valt te corresponderen, maar het heeft verder weinig zin. U mag uw eigen titels rustig in de reactiepanelen uitwerken.

Beste coach: Steve McClaren. Grootste koukleum: Edouard Duplan. Spannendste wedstrijd: Heerenveen vs. Feyenoord. Speler met meeste invloed op de competitie: Mounir El Hamdaoui. De Gaat-ie Wel of Gaat-ie Niet Award is voor: Tadic. Meest constante ploeg na de winterstop: FC Groningen. Beste Braziliaan die afgelopen jaar Nederlands paspoort kreeg: niet uitgereikt wegens gebrek aan kandidaten. Grootste knipoognicht allertijden: Jack van Gelder. Grootste gemis: Sjakie Polak. Mooiste eye candy: vriendin van Danny Holla. Fans die geintje van Spreekverbod het best konden relativeren: de supporters van Club Brugge. Beste oplossing tegen hooligans: Esteban. Rinus Michels Award: Gertjan Verbeek. Die Had Er Wel In Gemogen Titel: Fernando Torres. Beste bestuurder: Steven ten Have. Beste voorspeller van dit jaar: Edje de Vries, eigenaar van Snackbar Broodje van Co in Etten-Leur. Kan-ie Niet Van De Buis Trofee: Ronald Waterreus.

En de Loden Aars ging al naar Scheimann.

Gefeliciteerd allen. Op naar volgend seizoen!

Laatste berichten

Sabia danst nu voor Rafael

Jarenlang in de schaduw van Yolanthe en Sylvie, maar nu heeft ook Sabia Boulahrouz zich genesteld in de spotlights. Glamour, daar is Sabia nooit vies van geweest. Wist u namelijk...
Lees verder >

De stoeipoes van Andy van der Meyde

Aangezien u als echte kerel bloot buitengewoon vies en afschuwelijk vindt, kent u deze stoeipoes van Andy van der Meyde, natuurlijk niet reeds uit de Playboy, waar zij reeds tweemaal...
Lees verder >

Heisse mädels van het Bayern-oktoberfest

Genetisch is nou eenmaal bepaald dat we nooit echt warme gevoelens kunnen opbrengen voor alles wat Duits is. Iets met een oorlog, een verloren WK-finale en kuilen op het strand....
Lees verder >

Het lachende blondje van Jens Toornstra

Een paar jaar terug nog spelend voor Alphense Boys, tegenwoordig één van de meest begeerde spelers van ADO. Jens Toornstra maakt een bijzondere loopbaan door. Een carrière die wij hem...
Lees verder >